ROCKSTAR HJEMMESIDENS PRIVATLIVSPOLITIK - 2018

Denne privatlivspolitik udgør en indgående del af de vilkår & betingelser, som er styrende for din anvendelse af www.rockstarenergy.com hjemmesiden ("Siden"), der er ejet og administreret af Rockstar, inc. ("Rockstar"). Denne privatlivspolitik udgør også en del af de vilkår & betingelser (så som de officielle regler), som er styrende for din deltagelse i alle de online og offline aktiviteter, som er sponseret af Rockstar (hver af disse er en "Rockstar-sponsoret begivenhed").

Rockstar respekterer dit privatliv på nettet. Denne privatlivspolitik informerer dig om de oplysninger, som vi kan samle fra eller om dig på vores Side, hvordan vi anvender disse oplysninger og dine rettigheder og valg vedrørende anvendelsen af dine oplysninger. LÆS VENLIGST DENNE PRIVATLIVSPOLITIK OMHYGGELIGT, INDEN DU ANVENDER VORES SIDE. Ved at anvende vores Side eller at deltage i en Rockstar-sponseret begivenhed, anerkender du, at du har læst denne Privatlivspolitik og indvilger i at være bundet af den. Hvis du ikke ønsker at indvilge i Privatlivspolitikkens betingelser, skal du venligst undlade at benytte vores Side eller at overdrage dine personoplysninger på vores Side eller deltage i nogen Rockstar-sponserede begivenheder.

Oplysninger til beboere i Californien – Dine privatlivsrettigheder i Californien Vi kan dele kunders oplysninger med parter uden tilknytning, så de kan tilbyde, markedsføre og annoncere produkter og tjenester direkte til vores kunder. I henhold til Californiens civilproceslov afsnit 1798.83, kan du uden nogen omkostning vælge at tilbagetrække dit samtykke til at lade dine personlige oplysninger blive delt med tredjeparter ved at sende os en e-mail til optout.nonaffiliate@rockstarenergy.com, som skal indeholde din anmodning, såvel som dit navn, telefonnummer og e-mail adresse. Du kan også anmode om alle oplysninger, der vedrører dig, som du tidligere har delt med Rockstar, ved at sende en e-mail til privacy@rockstarenergy.com, hvilket skal indeholde samme oplysninger. Bemærk venligst, at Rockstar ikke er påkrævet at efterkomme sådanne anmodninger mere end én gang per kalenderår, vi er ej heller påkrævet at efterkomme anmodninger, der er fremsendt til andre e-mail adresser end den ovennævnte.

 

1. TYPER AF OPLYSNINGER, SOM VI INDSAMLER

(a) Personlige oplysninger. Dette henviser til oplysninger, der personligt gør dig identificerbar, hvilket kan inkludere for- og efternavn, telefonnummer, mobilnummer, e-mail adresse, kontooplysninger til sociale medier som Instagram, Twitter, Facebook eller e-mail adresse (som nævnt nedenfor). Mange områder og egenskaber på vores Side kræver ingen tilmelding, og du kan derfor få adgang til dem uden at dele nogen Personoplysninger. Vi indsamler dog dine personlige oplysninger i det omfang, du frivilligt overdrager dem til os. For eksempel indsamler vi personlige oplysninger fra dig: (i) når du opretter dig som medlem på vores Side; (ii) når du tilmelder dig som deltager i en Rockstar-sponseret begivenhed; eller (iii) når du tilmelder dig vores elektroniske mailingliste.

(b) Aggregat og Anonyme oplysninger. Dette henviser til alle oplysninger, der ikke identificerer dig personligt. F.eks. samler vi aggregater af forskellige typer trafikdata vedrørende vores Side. Vi kan også kombinere "Oplysninger om brugeraktivitet" (som beskrives nedenfor) om dig og andre brugere på vores Side for at generere aggregatoplysninger, der viser aktiviteter, vaner, præferencer, interesser osv. om vores brugere som gruppe. Ydermere kan vi tage Personlige oplysninger og omdanne dem, så de ikke længere er personligt identificerbare, så som ved at aggregere dine oplysninger med andre individers oplysninger eller ved at fjerne personligt identificerbare elementer (så som navne) for at anonymisere dine oplysninger.

(c) Oplysninger om brugeraktivitet. Dette henviser til oplysninger, vi indsamler om brugeraktivitet på vores Side. F.eks. samler og logger vores Sides servere clickstream-data for alle besøgende på vores Side, så som IP-adresser; sideanmodning; besøgte sider; hvilket indhold, der er set; klik og de søgninger, som er foretaget osv. Vi anvender også cookies og web bugs til at indsamle oplysninger om brugeraktivitet på vores Side.

I det omfang vi anvender oplysninger om Brugeraktivitet på en måde, der identificerer de specifikke brugere personligt, bliver disse behandlet som personoplysninger. Ellers bliver Oplysninger om Brugeraktivitet behandlet som Aggregater og Anonyme oplysninger.

2. VORES ANVENDELSE AF OPLYSNINGER

Rockstar anvender oplysninger, der indsamles fra og/eller om vores brugere og kunder for at forbedre vores produkter og tjenester, for at forbedre siderne og indholdet på vores Side, for at administrere og vedligeholde driften af vores Side, at administrere forhold med vores brugere og kunder, at tilbyde, markedsføre og annoncere produkter og tjenester til vores brugere og kunder og til at udføre markedsundersøgelser og -analyser.

(a) Med henblik på marketing og annoncer. Vi kan anvende dine personlige oplysninger og/eller oplysninger om brugeraktivitet til at tilbyde, markedsføre eller annoncere til dig på vores Side og/eller via e-mail, vores/eller tredjeparters produkter og tjenester, der kan være af interesse for dig.

(b) Med henblik på markedsundersøgelser. Vi kan anvende aggregater og anonyme oplysninger (inklusiv oplysninger så som de, der er afledt af Personoplysninger og Oplysninger om brugeraktivitet) for at udføre markedsundersøgelser og -analyser til os selv, såvel som vores sponsorer og forretningspartnere.

3. AFSLØRING FOR TREDJEPARTER UDEN FOR ROCKSTAR

(a) Deling med ikke-affilierede med henblik på direkte marketing/annoncer. På nuværende tidspunkt gør vi ikke, men kan i fremtiden dele dine Personoplysninger med ikke-affilierede tredjeparter, så de kan tilbyde, markedsføre eller annoncere produkter og tjenester direkte til dig.

(b) Deling med medsponsorer. Fra tid til anden kan vi medsponsere (online og offline) begivenheder og/eller tilbudte produkter/tjenester sammen med ikke-affilierede tredjeparter. Hvis du deltager i sådanne medsponserede begivenheder eller tilbud, kan alle de Personoplysninger og Oplysninger om brugeraktiviteter, vi indsamler om dig baseret på din deltagelse, blive delt med vores medsponsorer, der kan bruge sådanne oplysninger med henblik på deres egen marketing og annoncer. Du skal kontakte vores medsponsorer direkte for at framelde dig deres anvendelse af dine oplysninger med henblik på marketing og annoncer.

(c) Deling med Tjenesteudbydere. Vi kan dele dine Personoplysninger og Oplysninger om brugeraktiviteter med vores eksterne sælgere og entreprenører, der får adgang til sådanne oplysninger for at udføre deres tjenester (inklusiv uden begrænsninger administrering af spørgeskemaer/konkurrencer/lotterier og prisudbetaling, dataundersøgelse og -analyse, dataindsamling og -behandling, datalagring, datasikkerhed, hosting og teknisk support på vores Side, og at understøtte markedsføring og annoncering) for os (samlet set, “Tjenesteudbydere”). Vi kræver af vores Tjenesteudbydere, at de udelukkende anvender de oplysninger, vi har delt med dem, til formål vedrørende udførsel af deres tjenester for os, og at de opretholder fortroligheden, sikkerheden og integriteten af sådanne oplysninger og ikke dele oplysningerne yderligere med andre.

(d) Deling under andre omstændigheder. Vi må dele dine Personoplysninger og Oplysninger om brugeraktivitet med andre, hvis dette er påkrævet per lov eller udføres i god tro, er nødvendigt at følge inden for rimeligheden for at overholde en juridisk proces, retshåndhævelse, for at udøve denne Privatlivspolitik, reagere på en nødsituation eller beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed for Rockstar og/eller offentligheden.

(e) Ubegrænset deling af Aggregat og Anonyme oplysninger. Da disse oplysninger er anonyme og ikke personligt identificerbare, er der i denne Privatlivspolitik ingen begrænsninger for, hvordan vi kan anvende eller dele sådanne oplysninger. F.eks. kan vi frit dele sådanne oplysninger med ikke-affilierede tredjeparter, som kan anvende sådanne data til egen markedsføring, annoncering, undersøgelser eller andre forretningsformål. Vi må også frit dele disse oplysninger med vores Tjenesteydere for at de kan udføre tjenester for os.

4. AFSLØRING AF OPLYSNINGER: DINE VALG

(a) Framelding af Markedsføring over e-mail. Når du opretter dig som medlem på vores Side eller tilmelder dig som deltager i en Rockstar-sponseret begivenhed, kan vi på dette tidspunkt give dig muligheden for at framelde e-mails fra os med markedsføring. Selv hvis du ikke anvender muligheden for at afmelde disse, når du deler dine Personoplysninger med Rockstar, kan du når som helst gøre dette på et senere tidspunkt ved at sende os en anmodning via e-mail til optout.marketing@rockstarenergy.com eller ved at anvende “Afmeld”-linket, der findes i de e-mails med markedsføring, du har modtaget fra os. Bemærk venligst, at din afmelding udelukkende gælder e-mails med markedsføring og annoncer fra os og ikke stopper e-mail kommunikation fra os i henhold til din Transaktion eller Anmodning, så som underretninger om væsentlige ændringer i denne Privatlivspolitik og/eller de gældende Vilkår og Betingelser for vores Side, underretninger om faktiske eller mistænkte sikkerhedsbrud, der påvirker dine Personoplysninger, som er lagret hos os osv.

Bemærk også, at hvis e-mail adressen eller mobilnummeret, du har oplyst til os, er en “trådløs” e-mail adresse (dvs. at adressen er udstedt af en trådløs mobiludbydere særligt til at overføre e-mails til en trådløs enhed), sender vi ikke e-mails med markedsføring til din adresse uden dit forhåndsgivne samtykke. Den Føderale Kommunikationskommission har samlet en liste over domænenavne, anvendt af trådløse mobiludbydere, der kan sende e-mails til trådløse enheder, på http://www.fcc.gov/cgb/policy/DomainNameDownload.html  Trådløse mobiludbydere skal tilføje nye domænenavne til denne liste inden for 30 dage efter at have aktiveret dem. Hvis din e-mail adresse indeholder et domænenavn fra denne liste (efter “@”-symbolet), behandler vi din e-mail adresse som en trådløs mobiludbyder. Det faktum, at du modtager e-mails fra din normale e-mail konto på din mobile/trådløse enhed, gør ikke din e-mail adresse til en “trådløs” e-mail adresse.

(b) Framelding fra at dele med ikke-affilierede ud fra det formål at udføre direkte marketing/annoncer. På nuværende tidspunkt gør vi ikke, men kan i fremtiden dele dine Personoplysninger med ikke-affilierede tredjeparter, så de kan tilbyde, markedsføre eller annoncere produkter og tjenester direkte til dig. Du kan når som helst afmelde dig sådan deling af oplysninger ved at anmode om dette via e-mail på optout.nonaffiliate@rockstarenergy.com. Vi kan også give dig muligheden for at framelde dig, når du tilmelder dig til en Rockstar-sponseret begivenhed ved at afkrydse en boks til afmelding på tilmeldingssiden.

5. HVORDAN VI BESKYTTER DINE OPLYSNINGER

Rockstar er indforstået med vigtigheden ved at beskytte sikkerheden og integriteten, som vores kunder har delt med os og vil bestræbe os på at værne om dine Personoplysninger. Selvom Rockstar vil forsøge at værne om dine Personoplysninger, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerhed om sådanne oplysninger. Du forstår og indvilger i, at Rockstar ikke har ansvaret for sikkerhedsbrud på dine personoplysninger som resultat af hændelser eller begivenheder, der er ude af Rockstars kontrol, herunder, men ikke begrænset til, dine egne handlinger eller udeladelser, korrumpering af lagrede medier, fejl i tredjeparters datasikkerhedsprodukter eller -tjenester, strømsvigt, naturfænomener, optøjer, hærværk eller terrorisme. Bemærk venligst, at alle oplysninger, som du deler offentligt, i grupper eller interaktive dele af vores Side (f.eks. chatrum, opslagstavler, fora og diskussionsgrupper) kan være tilgængelige for, og kan indsamles og anvendes af andre og kan resultere i uopfordrede eller uønskede beskeder eller kontakt fra andre.

6. ANVENDELSE AF COOKIES

Vi kan sende cookies, der er små datafiler, til din browser for at facilitere din anvendelse af Siden. Cookies hjælper os med at levere indhold, der passer til dine interesser og tillader vores servere at genkalde oplysninger fra tidligere besøg på vores Side. Vi kan anvende oplysninger, der er indsamlet fra cookies sammen med Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig. Vi anvender ikke cookies til at få adgang til oplysninger på din computer eller enhed. Du kan vælge, hvor vidt du vil acceptere cookies, første gang du anvender vores side og også ved at justere indstillingerne i din browser. Hvis din browser er indstillet til at afvise cookies, har du stadig adgang til vores Side, men du har muligvis ikke fuld adgang til alle dele af vores Side.

7. LINKS TIL TREDJEPARTSHJEMMESIDER

Vores Side kan indeholder links til tredjepartshjemmesider, der nu ejes eller administreres af eller er affilieret med Rockstar. Rockstar er ikke ansvarlig for privatlivspraksisser på sådanne tredjepartshjemmesider. Når du tager adgang til sådan en tredjepartsside, vil denne Privatlivspolitik ikke længere gælde, og alle oplysninger, der indsamles om dig på tredjepartssiden, vil altid ligge under for denne tredjeparts privatlivspolitik. Sådanne tredjepartssiders privatlivspolitik og -praksisser kan være betydeligt anderledes fra Rockstars egne. De kan sende deres egne cookies til dig, kan indsamle data om dig og anvende disse data på måder, som vi ikke ville gøre. Derfor er adgang til sådanne tredjepartssider på eget ansvar. Du bør altid læse privatlivspolitikken for en tredjepartsside, inden du afslører nogen Personoplysninger på sådanne sider.

8. BESKYTTELSE AF BØRN UNDER 13

Vores side er ikke lavet eller beregnet til børn under 13 år, og vi indsamler ikke bevidst personoplysninger om børn under 13 år på vores Side. Det er ikke tilladt for personer under 13 år at tilmelde sig på vores Side. Hvis vi opdager, at en person under 13 år har tilmeldt sig, vil dennes profil straks og permanent blive aflyst og slettet fra vores side med eller uden underretning.

9. ÆNDRINGER TIL PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Vi forbeholder os retten til at ændre denne Privatlivspolitik fra tid til anden efter egen vurdering. F.eks. kan vi ændre i Privatlivspolitikken for at efterkomme nye tiltag i lovgivningen om privatlivets fred på føderalt eller statsniveau, eller for at følge ændringer i industripraksisser. Hvis vi foretager ændringer i Privatlivspolitikken, vil vi annoncere og dele disse ændringer med offentligheden på vores Side. Hvis du er tilmeldt som bruger, kan vi også underrette dig om ændringerne via e-mail. Ved at fortsætte din anvendelse af vores Side efter sådanne underretninger, vil du være bundet af ændringerne i denne Privatlivspolitik.

10. VORES KONTAKTOPLYSNINGER

Skulle du have spørgsmål om denne Privatlivspolitik eller indsamling, anvendelse og deling af oplysninger, kan du kontakte os på privacy@rockstarenergy.com. Vi gør vores bedste inden for rimelighedens grænser for hurtigst muligt at besvare anmodninger, spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, vedrørende vores anvendelse af Personoplysninger om dig.